onsdag, februari 21, 2007

saker att göra om man har 25.000/månad/25 år

1.
Hyra hela universitetet och köra kombinerad gokart och laserdoom (för paintball måste man nog vara minst två som kammat hem storvinsten för det är nog dyrare).

2.
Starta ett gym och bara spela ihopmixade låtar av Barry White och Serge Gainsbourg i högtalarna. Och bara killar får lösa medlemskap.

3.
Göra t-shirts där det står att Chrille Fu(g)lesang ligger med djur och betala Tobbe trollkarl, Anna Book, Lars Adaktuson m.f. för att bära dessa i TV.

4.
Klippa in Chrille Fu(g)lesang i Sweetlovers.

5.
Spela in ett comebackavsnitt av McGyver med manus baserat på Fabian Bengtssons kidnappning.


Nicke har kommit på några av dom här. Tyvärr kan ni inte få se någon bild på honom för han är syndikalist och medlem av kidnapparsammanslutningen Basgruppen som ligger bakom Börje Salmings kidnappning. Inte märkt att han är borta? Gå hem till Börje ska du få se att han är borta. Det är bara ingen som bryr sig om det.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vi är ju hjärnorna i basgrppen så Martin får vara the hands så att säga.

4:50 em  
Anonymous Anonym said...

Ahhh fan vad gott att få läsa lite om bergheim och allt vad som föregår där.
Att han var moderat alltså! Tobbe tobbe tobbe. Den killen måste fan doppas.

Jag blir sjukt sugen på att komma hem och styra upp en mustig fest på hallonvägen och slafsa i mig all blåingens köttfärs och slurpa i mig hans starksprit.
Varför kallar du honom solariet förresten? Har han ett sånt där gulligt solarium som dynamit-harrys kärring hade i jönsonligan? Säg att det är så!

One Love

9:47 em  
Anonymous Anonym said...

Det är så!

Är jävligt pepp på att få hem er ungdomar nån gång, det är för lite hårdrock här! Erkänn att du bara flög ut till den där fallfärdiga vulkanön för att kunna säga till Greven att du bott där om du skulle råka på honom i framtiden.

Side by side, united we stand/I pledge allegiance to the X on my hand

12:30 em  

Skicka en kommentar

<< Home