tisdag, maj 09, 2006

Munchen

Sov i ett omklädningsrum till en fotbollsarena inatt. drömde att jag lag bredvid en flicka i en sang och vaknade till av att Poofen ocksa klämt in sig pa min 90 madrass..

Sista schweizspelningen var i ett ockuperat hus och mer gräs har jag fan aldrig setts rökas pa ett ställe. Vi som pa övervaningen i ett rum som var ungefär lika rent som husvagnen hemma. Ända bättre än det andra alternativet i en industrilokal. När vi gjort varat val tyckte arrangören, som var stenad, att det nog var ett bra val för när han tänkte efter brukade det komma hemlösa till den andra lokalen och lägga sig.. Soundcheck fick de sköta själva för ljudkillen satt i baren och rökte pa..

spelningen igar var en tysk kvarterspub med 35 betalande men har aldrig salt sa mycket merch som da.. Firade idag med att köra hel mundering av rena kläder för första gangen. Gallon var ater igen nära att raka i trubbel för att han var pa fel tjej.

Ingen spelning ikväll, vet inte riktigt vad vi gör här. meningen var att vi skulle turista men verkar bara bli supa pa hotellrummet..

Snusar typ en dosa om dagen, helt sjukt, men man blir sa rastlös av att aka buss. Nisse vill inte sova bredvid Henka längre sedan han körde upp halva langfingret i hans ass..

Jag och Poofen hittade en danssande hylla vi stod och fnissade at en halvtimme i förrgar natt. Österrike imorgon, ett gig, det andra blev inställt.

Tyskland är gratt, dystert och kallt. gillar det inte. som Italien fast fulare