tisdag, maj 16, 2006

nagonstanns i Tjeckien

I Nurnberg bodde vi pa en gammal SS-kassern som numera var ockuperad av punkare. All sten runt ingangen var fran bohuslan.. Gick pa krigsmuseum och Poofen och Nisse heilade till de stora fina bilderna.
Alla blev dyngraka pa kvallen och stiligast var Bite som var upp pa natten for att skita men glomde dra ner kalsongerna.. Nar han kom pa det sket han pa ringen istallet, drog upp kalsongerna igen och gick och la sig.. Det basta ar att det har inte ar den varsta bajsinsidenten... tbc..

Alla har varit sjuka utom jag minst en gang.

Tjeckien ar latt basta landet hittills och Prag ar fan en av de finaste stader jag sett.

Forsta tjeckienspelningen var med ett band hamtat ur Kreml High. Poofen var den enda som blev dyngrak och var smastorig nar vi kom hem till killen vi skulle sova hos. Han bodde hemma hos mor och far. Pa natten blev Poofen blev Poofen akut bajsnodig men var for full for att hitta toaletten. Nar han inte kunde leta langre tog han koksslasken istallet och lanade mammas forklade att torka sig med som han smog ner lite fint i soptunnan..

Bor hemma hos nan riktigt valbargad kille just nu. man ar fan rik om man har internet har. gick inte att skriva nat i tyskland for att internetcafeer hade sparrat bogspot och myspace.. surt

Bor en jattefin hund har som heter Sonja oyh ar en tax och ar tio ar. En av de trevligaste sjalar jag traffat hittills.

Bara skinheads i publiken igar.