torsdag, augusti 17, 2006

stresstorsdag

fick punktering i fagersta igår. Jon och Stefan bara skrattade när vi diskuterade hur bra det kommer gå när vi ska byta däck. Det gick lika bra som vi trodde, och inte ens med Händige-henriks hjälp lyckades vi ens få loss reservhjulet. Henka visste i alla fall hur en domkraft fungerade och fick upp bilen, men var ganska meningslöst utan att kunna få loss hjulet. Sket i alltihop och pappa fick fixa sen.

Repat idag med Polisens rekonstruktion av The Band. Eller Gitarrparty som vi numera heter eftersom Erik vägrar ha med Fredrik i det gamla bandet då han tog polisgrepp på midsommar. Det komstiga är att båda är med i det nya bandet också, vad nu det innebär. Andra repet och gick mycket sämre än det första men kommer nog låta bra ändå på lördag.
Setlista:
The man who shot Liberty Valance'
Nisses specialskriva födelsedagslåt
Crying game
Proud Mary
Do you wanna dance


I sommar var det kul att
Spela kort hos Sophie var kul
Peace&love var svinkul
Att få se på TV igen var kul
Leka med Björn och Stiffo till sent var kul
Midsommar var kul
Cykla till Fagersta var kul
Sjunga Monkeyman med Stefan och Henrik var kul
Augustibuller var rätt så kul
Emmaboda vart askul

Gitarrpartys spelning kommer antagligen bli kul, men hur som hellst minnesvärd.

Det här blev en ganska bra sommar ändå. Mycket bättre än jag trodde. Kanske den bästa sommaren men det är för tidigt att se. Men Den bästa somaren är hur som hellst en mycket bra film.
Nu är den slut om en vecka. Blir helt okej att komma till Ume igen även om jag hellre stanat i fantasivärlden med 4-5 timmars jobb och dagen och dimmiga nätter över hela mellansverige.

Men en fin helg till ska det fan hinna bli innan man knappt får se nån man känner igen.

Hej då