torsdag, oktober 05, 2006

Högtider

Läste i tidningen idag att vi alla bör pricka in närmaste Tisdag (10/10) i våra kalendrar och dylikt. Detta är nämligen Världsdagen för mental hälsa!
Stod inget om speciella aktiviteter här i Umeå, men det vore väl inte omöjligt att nån glad apotekare står och delar ut gratis piller och att psykologerna bjuder på första besöket för nyinskrivna. Kanske öppet hus på mentalsjukhusen. Det här är bara gissningar men visst låter det onekligen som en spännande dag?

För alla dem som kan fira sin mentala hälsa varje dag finns som tur är andra högtider nu i oktober att engagera sig i istället. Vad sägs om Vita käppens dag (15/10), eller varför inte Internationella dagen för begränsning av naturkatastrofer (12/10), denna dag riskerar dock att bli lite stressig eftersom det också är Internationella reumatikerdagen.

Imorgon är det hur som helst lokal punkdag här då Lost patrol och Regulations kör källarspelning på Teg direkt på golvet. Tror den kan bli mest pepp av ovan nämnda.

Annars är det mest lågtider för jag läser världens tråkigaste kurs om grammatik. Kunde inte ens stava till ordet ordentligt innan jag började.
Men det löser sig.

1 Comments:

Blogger Erik said...

Verkar ju fantastiskt! Är det bara att föreslå någonting och så upptar dom förslaget i kalendern. Det kan ju dock bli komplicerade följdfrågor, får man föreslå sig själv?

3:30 em  

Skicka en kommentar

<< Home